perjantai 15. elokuuta 2014

lippapipo vol 2

Heti tänään oli pakko ottaa uusintayritys lippapiposta. Eilisestä koe versiosta kun tuli liian iso. Tänään uskalsin sitten jo koittaa sillä kankaalla mistä sen suunnittelin tytölle tekeväni.


Tuli siitä nyt parempi kuin eilisestä ainakin kokonsa puolesta, mutta vielä sitä saisi muuttaa. Tästä nyt tuli yksisaumainen, kun eilinen oli neljällä saumalla. Se olisi ollut ehkä parempi. Tässä joissain kohti sauman alku vähän jää törröttämään päälaella. :/ tämän vuoritin trikoolla ja päällinen velouria. Lipassa kaksi kerrosta farkkua. Pituutta taisin ottaa vähän liikaa pois kun meinaa vähän korvat vilkkua välillä. Vähän tiukempikin olisi saanut vielä olla... :D  vikoja siis löytyy, mutta aika söpö kieltämättä kumminkin. Pikkuvioista huolimatta tätä kyllä käytetään varmaan ahkerasti viileämmillä keleillä.



Mekko on ihka ensimäinen tekemäni mekko ja kivasti käy yhteen. Tosin tällä ei taida tareta ulkoilla pipon kanssa yhtäaikaa, jollei kauppareissulle ja pitkähihaista alle. Mutta lippapipoja joutuu ehkä tekemään vielä lisää niin saa pojatkin omansa syksyksi.




2 kommenttia:

  1. Kylläpäs on söpö asu pikkuisella :) Onnea uudesta saumurista!
    Itse vielä haaveilen vain saumurista ja ompelukoneella joudun huristella!

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Ihana kangas kyllä tämä. Joo minäkin reilu puolivuotta ompelin pelkällä ompelukoneella kun tästä vaateompelusta innostuin. välillä alkoi jo homma tökkimään kun kävi niin hitaasti ja vanha kone temppuili lankojen kanssa usein. Nykyään tekee jopa mieli ommella kun käy nopeaan ja tulee siistit saumatkin helposti. Toki parempi ompelukonekin olisi voinut auttaa asiaa mutta mieluummin sitten saumurin ostin. :)

    VastaaPoista