torstai 14. elokuuta 2014

Lippapipo ja pullan tuoksuinen koti

Tämä aamu oli aikamoista löhöilyä. Eilen illalla tehtiin peti olkkarin lattialle ja katsottiin poikien kanssa lastenelokuva kun pikkuprinsessa oli saatu yöunille. Nuorempi nukahti kesken elokuvan mutta 5-vuotias katsoi sitkeästi elokuvan loppuun asti ja pääsi nukkumaan sen tähden vasta 22.30.
Patja olkkarin lattialla oli ilmeisen suosittu tänäänkin kun koko ajan siinä joku makoili tai hyppi pitkin päivää niin kauan kun se siinä oli. Ja jostain syystä minäkin valitsin mieluummin sen kuin sohvan aina kun olkkariin menin.

Lapset halusi leipoa tänään(kin). Edellisestä kerrastahan on jo huimat 2 päivää. Tiistaina siis leivottiin keksi-suklaamuffinsseja, mutta silloin oli hyvä syy leipoa kun tuli vieraita käymään.



Tänään siis leivottiin vuorostaan pullia. Niitä on tullut tehtyä viimeksi talvella kun leivinuuni oli kovassa käytössä. Nyt joutuu tyytymään sähköuuniin ja eron kyllä huomaa. Ei sillä etteikö ne silti hyviä olisi. :)


Pikakokeiluna tuli tehtyä myös trikoinen lippapipo neidille päiväunien aikaan. Tämä on kokeiluversio ja onneksi olikin sillä aivan liian suuri jälleen. Aiemmin olen tehnyt nuoremmalle pojalle puuvillasta samalla kaavalla ja iso tuli joten onneksi oli vanhemmalla pojalla vähän isompi pää. :)
No tämä pipo olisi ollut sopiva juurikin tälle keskimmäiselle 3-vuotiaalle mutta en kyllä periaatteestakaan anna hänen käyttää pinkkiä pipoa edes kotipihassa. Säästetään mieluummin vaikka pari vuotta että tytön pää kasvaa. Mutta ei muuta kuin pienentämään kaavaa jälleen että saadaan tytölle passeli.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti